Afhalen

Afhalen is mogelijk op afspraak in Nijmegen

Maak altijd een afspraak via de knop 'Maak hier uw afspraak onderaan de pagina'

 

Standaard verzending

Verzending is voor rekening van de consument. 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen tot 17 uur worden dezelfde dag verzonden door ons. Het is wel afhanelijk van onze vervoerder of ze daadwerkelijk dan ook nog die dag mee worden genomen. Het wordt dan nog dezelfde dag verzonden! 

 

DHL= € 6,10,-

Wij stoppen met gratis verzendingen. Wij hebben gemerkt dat wij doordat DHL een brandstof toeslag extra berekend. En voor pakketjes van 4 kilo al 12.45 rekent. 

Wij moeten altijd geld bij de verzending leggen. 

Wij verzenden veelvuldig bestellingen van onder de 10 euro. Wij verdienen hier niets mee. Alles prijzen worden bij de vervoerders verhoogd ivm de brandstof. Wij moeten hierin meegaan. Zodra de tarieven weer zakken. Zulen wij dit natuurijk ook direct weer doen. Wij hopen op uw begrip.  

 

 Op Zaterdag Zondag verzen wij niet! Dan verwerken wij ook geen bestellingen. Wij zijn op Zondag gesloten.  Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 De levering  via DHL zal over het algemeen de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. 

 

 

Brievenbus pakketjes

Onze proefsetjes passen door de brievenbus!

Hierdoor wordt verzenden een stuk goedkoper. Wij zitten op 4,60 per pakketje. 

LET OP! 

Deze verzend methode alleen aanvinken als je alleen een proefsetje hebt besteld en geen andere producten. 

 

 WEBWINKELKEURWIDGET

© 2022 Wasmoment | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel